Jeg føler meg utrolig heldig som får lov til å ha Subaru Voss som en av mine samarbeidspartnere. Sammen skal vi utforske hver krik og krok av Voss-området. Jeg har en #ustoppelig eventyrlyst og med min nye XV skal jeg utforske, oppleve og nyte det jeg mener er et av Norges vakreste turområder!

Se videoen jeg lagde i forbindelse med lanseringen av samarbeidet her:

Vår nye ambassadør er utstyrt med ein splitter ny XV. Eventyraren Andreas Orset har det siste året hatt det mange meiner er «Drømmejobben». Han var tilsett for å gå på tur på kryss og tvers av Noreg, teste sko for Alfa og dele opplevingane gjennom sosiale medier og blogg. Nå har Andreas flytta til Vestlandet og gleder seg til å utforske Vossa-distriktet saman med oss i Subaru Voss. Følg hans reise til fots og på vegen på eventyreren.no.

Posted by Subaru Voss A/S on 20. august 2017