Hver dag ser jeg bort på fjellene. Jeg ser hvordan regntunge skyer legger seg rundt toppene som en tett tåke og jeg ser hvordan fjellene bader i sol på godværsdager. Jeg setter utrolig pris på nærheten. Det at jeg kan knytte skoene, gå ut av huset og ha sti under føttene i løpet av noen få minutter er virkelig verdifullt. Noe av det beste med Bergen er at man kan ha denne nærheten til fjellet uansett hvor man bor i byen. De syv fjell omkranser bebyggelsen og krydrer området med gode turmuligheter. For meg blir det oftest ett fjell av gangen, men nå som finværet er her ble det like gjerne alle syv på en gang. 

alfa.no/explorer deler jeg min opplevelse av turen rundt Bergen-by – turen som tar deg over 7 fjelltopper og som anslås å ta mellom 9 og 12 timer. 

https://alfa.no/explorer/blog/aktiviteter/de-syv-fjell