FOREDRAG

Inspirasjon - Tips og Triks - Humor

Er du på jakt etter foredragsholder? Da har du kommet til rett sted. 

Jeg elsker å inspirere mennsker til å komme seg ut på tur enten det er korte ettermiddagsturer i nærmeste skoholt eller store ekspedisjoner. Jeg får lov til å dele øyeblikk, opplevelser og erfaringer gjennom sosiale medier, blogg og ikke minst gjennom foredrag for større og mindre grupper. Jeg liker særlig godt foredrag som kanal til inspirasjon på grunn av den interaksjonen som skjer mellom mennesker som er samlet under samme tak.

Jeg tror folk har godt av å knytte på seg turskoene og komme seg ut i skog og mark. Tur har påvist positiv effekt både psykisk og fysisk, så litt turinspirasjon er aldri feil å spre om seg.

Tema for mine foredrag varierer og kan fastslås i samarbeid med oppdragsgiver.

Ønsker du Eventyreren som foredragsholder kan du sende mail til: foredrag@eventyreren.no

Ny, innovativ foredragsserie:

«Nærmere enn du tror»

Jeg har gått Norge på kryss og tvers. Jeg har sett steder som knapt har vært besøkt av menneskeføtter og stier som bærer hundrevis av mennesker hver dag. Noen tror de må reise til de mest kjente plassene for å finne opplevelsene i naturen.

Etter å ha sett store deler av landet får jeg mer og mer tro på nærfriluftsliv. Hvorfor reise langt når du kan finne flotte turmuligheter få minutter unna utgangsdøra?

Dette er grunnlaget for foredragsserien jeg kaller «Nærmere enn du tror». Dette er et unikt foredragskonsept der jeg forteller om ditt nærområde. Er jeg ikke lokalkjent fra før reiser jeg noen dager før foredraget for å gjøre meg kjent. Jeg ønsker å inspirere dine ansatte til å se hvor flott deres nærområde er.

Ved interesse, send mail til foredrag@eventyreren.no

Online research

Første steg: Innhenting av tilgjengelig informasjon på nett.

w

Kontakt med lokale

Lokale turhelter vet alltid best. Informasjon fra lokalbefolkningen er essensielt.

Utforsking

Før jeg formidler må jeg oppleve, ta bilder og lage videosnutter fra ditt nærområde.

Formidling

Med god kjennskap til ditt nærområde ønsker jeg å inspirere til turer i din bakgård. Blir du glad i dine egne nærområder vil du finne mye glede i hverdagen.