SAMARBEIDSPARTNERE

Naturen kan være ubeskrivelig vakker og harmløs, men fra tid til annen viser naturen seg fra en side som er så langt fra harmløs som du får det. Når den rå og nådeløse siden brått entrer landskapet er jeg sjeleglad for at jeg står der godt utrustet for å takle både det ene og det andre. 
Jeg er heldig å få lov til å samarbeide med noen av markedets aller beste merkevarer som leverer high-end turutstyr. På denne siden presenterer jeg merkevarene jeg får lov til å være ambassadør for.

ALFA SKO – Komfortable føtter – hele veien.
I over 80 år har Alfa forent gode norske turtradisjoner med innovativ produktutvikling. Fra 2016 til 2017 jobbet jeg som skotester og Eventyrer for Alfa Sko i det som trolig er verdens mest ekstreme skotest. Jeg har blitt svært godt kjent med ALFAs sortiment og er glad for å fortsatt kunne representere Alfa når jeg er ute og går.

Alfa ønsker å bidra til å bedre turopplevelser gjennom en unik kombinasjon av kvalitet og komfort. En dårlig sko kan enkelt ødelegge en ellers perfekt tur og jeg har fortsatt til gode å få en tur ødelagt av fottøyet til tross for at jeg har brukt nærmere 30 ulike sko fra ALFA.

Les mer om ALFA Sko her

SUBARU VOSS AS – Ustoppelig
Subaru tar meg trygt dit eventyret starter, enten det er i enden av en sliten skogsvei eller høyt over tregrensen. Jeg er opptatt av trygg ferdsel enten jeg går i skredfarlig terreng eller sitter bak rattet på vei til turstien. Med Subarus annerkjente firehjulsdriftsystem får jeg bedre veigrep på glatt føre og større trygghet ved kjøring på alle typer veier under de aller fleste forhold.

Jeg føler meg utrolig heldig som får lov til å ha Subaru Voss som en av mine samarbeidspartnere. Sammen skal vi utforske hver krik og krok av Voss-området. Jeg har en #ustoppelig eventyrlyst og med min nye XV skal jeg utforske, oppleve og nyte det jeg mener er et av Norges vakreste turområder!

Les mer om Subaru Voss her

MSR – Høykvalitets turutstyr inspirert av lidenskap for friluftsliv
Ideen bak Mountain Safety Research(MSR) er at bedre, tryggere og mer pålitelig utstyr kan gjøre det mulig å realisere dine aller største eventyr. MSR er nok mest kjent for sine innovative telt og gode brennere, men leverer også annet friluftslivsutstyr som matlagingsutstyr, vannrensesystemer, truger, søkestenger og spader. 

Jeg har brukt MSR sine produkter i mange år og er veldig glad for å kunne være ambassadør for selskapet som vil designe så pålitelig og funksjonelt utstyret som mulig. De består av et team med dyktige ingeniører som bruker sin kunnskap og forskning på å skape optimale løsninger som skal takle alle tenkelige utfordringer i fjellet.

 

Les mer om MSR her

Therm-a-Rest – Gjør tiden din i naturen mer komfortabel
Drømmen om best mulig søvn under stjernehimmelen var drivkraften bak det amerikanske selskaper Therm-a-Rest. “The better you rest, the better you play” ligger til grunn for Therm-a-Rest sitt arbeid og jeg må si jeg liker deres fokus på komfort. Til tross for min unge alder har jeg allerede opplevd alt for mange kalde netter i telt uten mye søvn. Å kunne samarbeide med et selskap som tar hånd om søvnen er helt perfekt!

Det er få steder jeg sover bedre enn i frisk fjelluft langt vekk fra bystøy. Det eneste som begrenser søvnkvaliteten på tur er utstyret. Hvorfor ikke investere i ordentlig liggeunderlag og sovepose med en gang – så kan du sove godt i naturen i mange, mange år!

Les mer om Therm-a-Rest her

Fjellpulken – Ekspedisjoner for store og små gjennom mer enn 50 år!
Fjellpulken er kjent og kjær for veldig mange nordmenn. I hele 50 år har pulkene vært med på å spre turglede blant friluftsfolk, eventyrere og skiløpere. Alt fra barnefamilier til polfarere har spent på seg pulken og glidd innover snødekt landskap.

Selv har jeg sverget til Fjellpulken i mange år og pulkene har vært med på store og små eventyr i Norges land. Det er alltid en gledens dag når vintersesongen endelig sparker i gang og storsekken kan byttes ut med en romslig pulk fra Fjellpulken!

Les mer om Fjellpulken her