Da er eventyreren.no endelig oppe og nikker. Det markerer starten på en ny og spennende tid!

Min tid som fulltidsansatt eventyrer er over for denne gang. Det har vært 13 fantastiske og opplevelsesrike måneder på tur i Norges land. Jeg har knyttet nye bekjentskaper, tilegnet meg nye erfaringer og ikke minst blitt veldig godt kjent med landet vi bor i. For meg har det vært et eventyr for livet og åpnet mange spennende dører – dører som gir meg muligheten til å fortsette med det jeg er så glad i. Jeg legger nemlig ikke opp selv om jeg ikke lenger er fulltidsansatt. Men eventyrertilværelsen tar en ny vending.

Min nye hverdag

Noe jeg har savnet det siste året er å ha en smule stabilitet i livet. Å ha et sted å bo, et sted å ha tingene mine, å treffe de samme menneskene to dager på rad osv. Nå har jeg flyttet tilbake til Bergen og tar mastergraden ved Norges Handelshøyskole, men det betyr ikke at jeg ikke fortsetter å dra på tur. Det betyr heller ikke at jeg slutter å dele opplevelser, turtips og erfaringer gjennom blogg og sosiale medier. Jeg skal kombinere livet som eventyrer med livet som student. Det høres kanskje ambisiøst ut(og det er det vel kanskje også), men jeg har fått med meg flotte samarbeidspartnere som har troen på meg og som ønsker at jeg skal fortsette å spre om meg med turinspirasjon. Uten samarbeidspartnerne ville kombinasjonen blitt i overkant tøff – med samarbeidspartnerne blir kombinasjonen ytterst spennene!

Fokus på Vestlandet

Det neste året kommer jeg til å ha fokus på Vestlandet, men skal også prøve å få til noen turer i resten av landet. Jeg er en tilhenger av det nære og synes det er fint å vise at man ikke trenger å legge sjela i planlegging og transport for å finne gode opplevelser i naturen. Etter å ha vært over stort sett hele Norge kan jeg si med sikkerhet at fine turmuligheter er nærmere enn de aller fleste tror. Du må ikke til Trolltunga, Kjeragbolten, Lofoten eller Prekestolen for å få en fin tur. Det er akkurat det som ligger til grunn for min nye foredragsserie: “Nærmere enn du tror”. Kjenner du noen som er på jakt etter foredragsholder er det bare å spre ordet.

Ikke istedenfor, men i tillegg til

Selv om jeg nå åpner min egen blogg fortsetter jeg å blogge for Alfa Sko. Bloggen alfa.no/explorer består. Ved siden av å finne blogginnlegg fra det siste året på tur vil det jevnlig komme nye innlegg. På alfa-bloggen vil jeg nok fokusere på føtter, fottøy og det som hører med når du skal knyte på deg skoene og traske i skog og mark.

Jeg skal prøve å lenke til blogginnleggene på alfa.no/explorer på denne bloggen slik at du enklere får oversikt over det jeg legger ut. Ellers er det bare å følge @alfaeventyreren og @orset på Instagram, samt Alfas Eventyrer Andreas Orset på Facebook. Så skal jeg sørge for å dele innlegg med de som er interessert.

Jeg gleder meg til fortsettelsen og det håper jeg også du gjør 🙂