Preikestolen, Trolltunga, Kjeragbolten og Reinebringer er alle velkjente fotomotiv. Turisthordene strømmer til disse naturperlene etter å ha sett nærmest magiske bilder på Instagram. Sammen med Visit Norway ønsket jeg å rette fokus mot naturperler som faller i skyggen av våre største turistattraksjoner. Norge byr på utallige fine fotomotiv og det å lage en liste over mindre kjente Instagram-vennlige steder var overraskende lett. 

Innerdalen2

Innerdalen, Møre og Romsdal. Foto: Eventyreren Andreas Orset

Fra galleri til topp 10-liste

Med utrolig mange gode kandidater til listen: Hvordan skal man gå frem for å lage listen?
Instinktivt åpnet jeg Instagram-acounten min og begynte å scrolle gjennom bildene. Jeg noterte ned de stedene jeg følte passet seg i listen og ble sittende med en en mengde bilder som kunne skli rett inn i artikkelen. Nedskjæringen var en vanskeligere prosess, men jeg ble til slutt sittende igjen med 10 steder jeg føler har fortjent sin plass på listen.

 

Topp 10 listen består nå av 10 fotovennlige steder som har fått ufortjent lite oppmerksomhet. Kanskje du får lyst til å reise til Hornelen, Kirkeporten eller Segla etter å ha sett listen!

Artikkelen finnes her: 
https://www.visitnorway.com/things-to-do/great-outdoors/hiking/10-lesser-known-instagram-friendly-spots-in-norway/